Prima pagina Campanii de caritate si donatii Ajuta cei 330 de copii Orfani din Valea Plopului
Ajuta cei 330 de copii Orfani din Valea Plopului

„FII CU INIMA ALATURI DE COPII” ajuta cei peste 330 de copii orfani din asezamintele sociale ale Asociatiei Pro-Vita din Valea Plopului, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte, 110 km de Bucuresti).

Copii orfani din asezamintele sociale sunt salvati in mare parte de la AVORT sau din familii sarace, copii abandonati in spitale, pe strazi si copii cu probleme in familie sau copii cu dizabililtati, cu handicap. Dar si tinerii care implinesc 18 ani si care sunt dati afara din casele de copii sunt adusi aici ajutati sa-si fac un rost in viata, sa-si gaseasca  servici, sa se casatoresca, sa aibe o familie, sa-si construiasca o casa, sa se integreze in societate.

Se pot infia copii din asezamintele de plasament familial Pro-Vita, pentru detalii aveti datele de contact ale asezamintelor de plasament familial Pro-Vita din Valea Plopului si Valea Screzii.

 

Filtru titlu     Arată # 
Nr. Titlu articol Afişări
1 Cei 380 de copii Orfani din Valea Plopului, Valea Screzii au nevoie de ajutorul tau! 13020
 
Copyright © 2018 Bun si Frumos. Toate drepturile rezervate.
 

Valea Plopului 380 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud Prahova

 

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!

Asociatia Pro-Vita - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.