Prima pagina Campanii de caritate si donatii Ajuta cei 330 de copii Orfani din Valea Plopului Cei 380 de copii Orfani din Valea Plopului, Valea Screzii au nevoie de ajutorul tau!
Cei 380 de copii Orfani din Valea Plopului, Valea Screzii au nevoie de ajutorul tau! Imprimare Email


Asociatia "Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti"
este o organizatie non-guvernamentala cu caracter crestin-ortodox, al carei scop este apararea vietii umane in toate stadiile sale, de la conceptie pana la moartea naturala.

Pro-vita inseamna, literal, "pentru viata", organizatia fiind parte a miscarii internationale pentru salvarea vietii (pro-life cum sunt cunoscute asociatiile international care apara viata umana in toate stadiile sale de la conceptie pana la moartea naturala).

Infiintata la scurt timp dupa revolutia anticomunista din decembrie 1989, Asociatia are in administrare, in satele Valea Plopului si Valea Screzii (zona Valenii de Munte, circa 110 km de Bucuresti), asezamintele de plasament familial Pro-vita conduse de preotul Nicolae Tanase.

Povestea parintelui Tanase, tata pentru 328 de copii - Romania, DA! - 1 Decembrie 2010

Pro TV a difuzat la 1 decembrie 2010 un reportaj intitulat "Povestea parintelui Tanase, tata pentru 328 de copii"


"Cum ar fi daca intr-o zi cineva v-ar spune ca aveti de hranit 328 de guri?
  Cum ati reactiona, ce ati face, cum v-ati organiza?
  In Prahova, pe valea unui paraias un preot are aceste raspunsuri."


Cei care vor sa doneze diverse sume de bani pentru copiii de la Valea Plopului, o pot face in contul de mai jos: prin transfer bancar sau prin depunerea de numerar la orice agentie BCR sau prin mandat postal de la orice oficiu postal din tara.

Contul si datele fiscale ale Asociatiei Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti – Valea Plopului, judetul Prahova:

Cont IBAN Lei: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001

Cont IBAN Euro: RO85 RNCB 0211 0118 4390 0003

deschise la BCR - Valenii de Munte, Jud Prahova. Cod BIC/SWIFT (necesar doar pentru plati externe): RNCBROBU

CUI: 7250977

Pentru mai multe detalii si date de contact (adresa telefon,...) ale Asociatiei "Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti" din Valea Plopului, Valea Screzii cititi mai departe acest articol.

Dim lights Embed Embed this video on your site
"Valea Plopului (...) in aceasta localitate din judetul Prahova " (zona Valenii de Munte) " sunt gazduite, ajutate ori ingrijite aproape 300 de suflete.

Copii ai strazii, orfani, femei fara ajutor, tineri care nu au unde locui de toti se ocupa o asociatie de voluntari condusa de un preot si toti traiesc din donatiile celor care trec din cand in cand pe aici.

Puteti merge si voi cei care ne priviti pentru a dovedi ca inca putem fi solidari cu cei necajiti, chiar si in vremuri cu criza sau greutati sau mai ales atunci...

Aproape 300 de suflete abandonate traiesc intr-un loc minunant, construit de un om cu suflet minunat. 


Sugari, scolari, fete insarcinate, mamici batute de soti si alungate de acasa cu tot cu copii, nu exista limita de varsta oricine bate la usa preotului Tanase are loc pentru un trai decent.


In Valea Plopului de langa Valenii de Munte din judetul Prahova gasim o parte din Raiul de pe pamant. Totul functioneaza sub acoperisul Asociatiei Pro Vita (...)"

Despre parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului si Valea Screzii cel care ofera adapost mamelor care aleg sa nu-si ucida copiii prin avort, chiuretaj, etc.

Refugiu Pentru Viata - preotul Nicolae Tanase din Valea Plopului si Valea Screzii, judetul PrahovaUn mic extras din emisiunea TV "Refugiu Pentru Viata":
" (...) Sunt, langa noi, oameni care ne fac mandri si ne uimesc in acelasi timp.

Un astfel de om este preotul paroh din Valea Plopului, Nicolae Tanase. A ridicat in Prahova un refugiu pentru tinerele care vor sa avorteze. Preotul le gazduieste in centrul sau, cu tot cu prunci. Nu doar lor le-a deschis usa. Copii abandonati in maternitati si mame batute se simt acasa in tabara ridicata in Valea Plopului. (...)

Copii sunt la joaca sunt in parc, dar intr-un centru social. Pentru o parte dintre ei parintii hotarasera ca e mai bine sa nu vina pe lume. Avortul parea o solutie mai buna decat nasterea. E o minune ca acesti copii sunt in viata!

O minune care poate fi insa explicata. Preotul Nicolae Tanase din Valea Plopului a decis sa lupte pentru acesti copii si a pus pe picioare un centru social in care, in ultimii 20 de ani, aproape 2.000 de mame si copii si-au gasit adapost. (...) 

In total, acum in centrul de la Valea Plopului, 328 suflete si-au gasit adapost.  (...) "


CASA este acolo unde Sufletul se adaposteste! Valea Plopului.

Dim lights Embed Embed this video on your site
Mai multe inregistrari video despre Copiii din Valea Plopului, Valea Screzii si Parintele Nicolae Tanase se pot gasi si pe canalul Youtube al siteului SanatateSiViata.ro la lista de inregistrari video ("Playlists)": Copiii din Valea Plopului si Valea Screzii - Pro-VitaFILME DE PREZENTARE

Prezentare video Asociatia Pro-Vita, Valea Plopului - Parintele Nicolae Tanase (2004)


Dim lights Embed Embed this video on your site


Parintele Nicolae Tanase si Petre Mihai Bacanu despre asezamintele Pro-vita Valea Plopului
(2007)


Dim lights Embed Embed this video on your site


"Valea Plopului" - un film de Fl. St. Mihai
(2007)


Dim lights Embed Embed this video on your site


O zi la Pro-vita în Valea Plopului
(2007)


Dim lights Embed Embed this video on your site


Film de arhiva din 1995


Dim lights Embed Embed this video on your site


Un documentar despre Valea Popului si Parintele Nicolae Tanase din 1993

Un film de Vlad Radu Vaida cu participarea lui Victor Rebenciuc - 1993
Dim lights Embed Embed this video on your site

Filmul se gaseste si la:
- http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/383/Urcus

- http://www.sufletortodox.ro/inregistrari-audio-video/37-parintele-nicolae-tanase/53-prezentare-valea-plopului-valea-screzii-copiii-din-asezamintele-de-plasament-familial-de-la-asociatia-pro-vita-pr-nicolae-tanase


Film realizat de voluntari în anul 2009


Dim lights Embed Embed this video on your site


Craciun cu copiii de la Valea Plopului


Dim lights Embed Embed this video on your sitePentru detalii vizitati siteurile:

  • www.ValeaPlopului.com - „FII CU INIMA ALATURI DE COPII” ajuta cei peste 320 de copii orfani din asezamintele sociale ale Asociatiei Pro-Vita din Valea Plopului, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte, 110 km de Bucuresti). Copii orfani din asezamintele sociale sunt salvati in mare parte de la AVORT sau din familii sarace, copii abandonati in spitale, pe strazi si copii cu probleme in familie sau copii cu dizabililtati, cu handicap. Dar si tinerii care implinesc 18 ani si care sunt dati afara din casele de copii sunt adusi aici ajutati sa-si fac un rost in viata, sa-si gaseasca  servici, sa se casatoresca, sa aibe o familie, sa-si construiasca o casa, sa se integreze in societate.
  • www.ProVitaBucuresti.ro – Asociatia Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti - filiala Bucuresti

Poti ajuta orfanii din Valea Plopului donand din putinul tau: mancare si/sau bani pentru materiale de constructii care sunt foarte necesare pentru terminarea si construirea a noi case pentru a fi salvati cat mai multi copii (haine sunt destule).
Daca sustii obiectivele si eforturile noastre, iti poti aduce contributia facand o donatie prin transfer bancar sau prin depunerea de numerar in conturile de mai jos, de la oricare banca sau oficiu postal din tara.

Datele de identificare fiscala sunt urmatoarele:

- Asociatia Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti
Cont IBAN Lei: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001
Cont IBAN Euro: RO85 RNCB 0211 0118 4390 0003
deschise la BCR - Valenii de Munte, Jud Prahova. Cod BIC/SWIFT (necesar doar pentru plati externe): RNCBROBU

- Asociatia Pro-Vita pentru Nascuti si Nenascuti - Bucuresti
Cod Fiscal 18074434
Cont IBAN Lei: RO81 RZBR 0000 0600 0722 9024
Cont IBAN USD: RO86 RZBR 0000 0600 0722 9031
Cont IBAN EURO: RO70 RZBR 0000 0600 0722 9028
Cont IBAN GBP: RO04 RZBR 0000 0600 0930 1069
deschise la Raiffeisen Bank – Agentia Victoria Bucuresti, Calea Victoriei nr. 21, sector 3. Cod SWIFT (necesar doar pentru plati externe): RZBR ROBU
De asemenea, daca ai un card bancar, poti DONA ONLINE apasand unul din butoanele de mai jos. Procedura de donatie este absolut sigura. http://www.donatiionline.ro/?doneaza=182 sau prin PayPal vezi detalii pe www.ProVitaBucuresti.ro

Contributii in bunuri si servicii

Acceptam cu bucurie contributii constand in alimente, materiale de constructie, produse de igiena, mobila, servicii etc. in folosul asezamintelor de la Valea Plopului/Valea Screzii. Te rugam sa ne contactezi.

In atentia persoanelor juridice / societatilor comerciale

Societatile comerciale care doresc sa sprijine Pro-Vita prin contributii in bani, in produse (bunuri, alimente, materiale de constructii, mobilier, produse de igiena etc.) sau in servicii (asistenta medicala sau tehnica, transport etc.) pot incheia contracte de sponsorizare cu organizatia noastra, conform legilor in vigoare, si pot deduce sumele sponsorizate in limita a 20% din impozitul pe profit datorat Statului si a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.

Vei primi un raport asupra modului in care am folosit sponsorizarea ta. De asemenea, societatea va fi listata permanent pe website-ul nostru si inclusa in publicatiile si rapoartele anuale de activitate ale asociatiei.


Pentru mai multe informatii cu privire la apararea vietii umane in toate stadiile sale de la conceptie pana la moartea naturala:

  • www.AdevarulDespreAvort.ro - Studii medicale si teze de doctorat pe 20-40 ani de la doctori de specialitate (Ginecologie/Obstretica, Genetica, Endocrinologie, Dermato-Venerice, Psihologi) recunoscuti international din Elvetia, Germania, SUA....Filme, conferinte, marturii, consiliere criza de sarcina sau pre sau post avort etc.

‐ Ce NU se spune: avort, aniconceptionale, contraceptive, sterilet (DIU), prezervativ, spermicide, boli cu transmitere sexuala (BTS), afectiunile ginecologice pentru care se dau pilule anticonceptionale/hormonale (pilule care declanseaza in 3-4 ani zile afectiuni iremediabile: sterilitatea, cancer de san, cancer de col uterin, cancer de cervix, infarct, atac cerebral, flebite profunde, tromboze, paralizzie chiar dupa un an de folosinta a anticonceptionalelor au fost cazuri..., peste 200 de afectiuni GRAVE declansate si chiar FATALE, vaccinul anti cancer de col uterin (anti-HPV) Gardasil, Silgard, etc. este un VACCIN PERICULOS!

Pentru mai multe informatii vizitati site-urile de mai sus.

  • www.PentruViataCluj.ro – Proiectul „Pentru Viata” – Siteul contine si informatii despre vaccinuri si Vaccinul impotriva gripei porcine A H1N1 un VACCIN PERICULOS! VACCINUL ESTE MAI PERICULOS DECAT GRIPA INSASI!

If you want to help those 330 Orphans from Plopului Valey you have the next contact data: Daca doriti sa ajutati cei 330 de orfani din Valea Plopului aveti urmatoarele date de contact: 

Pro Vita and Plopului Valley - location and access roads
Pro Vita si Valea Plopului - localizare si cai de acces

Itinerary to go to Plopului Valley:
Itinerar pentru a merge la Valea Plopului:
Bucuresti Nord – Ploiesti Sud (60 km – E60)
Valenii de Munte (30 km – 1A)
Nucsoara de Jos (13 km) – to right / la dreapta
Valea Plopului si Valea Screzii (7 km)

THE PRO VITA ASSOCIATION for born and unborn children
ASOCIATIA "PRO VITA pentru copiii nascuti si nenascuti"
Nicolae Iorga 72 Boulevard
bl. C1, ap. 8
Valenii de Munte; Prahova District, cod 2124, Romania
- Tel: 0244 421 316

If you want to send packages use the following address:
Daca doriti sa ne trimiteti pachete, colete folositi urmatoarele date de contact:
Preot Tanase Nicolae
Parohia Valea Plopului, Comuna Posesti
Jud. Prahova, Romania
Priest Nicolae Tanase Preot Nicolae Tanase
- Tel/Fax : 0244 280 695
- Mobile phone: 0723 597 433
- Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

               Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Miss Tatiana Samoila
D-ra Tatiana Samoila
- Mobile phone: 0744 290 471 / 0740 257 259

Bank Accounts - BCR Valenii de Munte
Conturi bancare - BCR Valenii de Munte


Cont IBAN Lei: RO42 RNCB 0211 0118 4390 0001
Cont IBAN EURO: RO85 RNCB 0211 0118 4390 0003
BIC/SWIFT (Only for external payments/Doar pentru plati externe): RNCBROBU

Want to be a VOLUNTEER? Send us an email or call Melanie (English speaker)
Doresti sa fii voluntar?
Trimite-ne un email sau o poti suna pe Melania
- Mobile phone: 004 0745 068 000
- Web site: www.ValeaPlopului.com

The Pro-Vita Association for born and unborn children – Bucharest Branch

Asociatia "Pro-vita - pentru Nascuti si Nenascuti" - Filiala Bucuresti

Address for correspondence/Adresa pentru corespondenta: OP 1 - CP 410, Bucuresti
Office/Sediu: Bd. Hristo Botev, nr. 3, sector 3, Bucuresti
- Email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
- Mobile phone: (+40) 728 673 673
- Fax: (+40) 31 815 27 80
- Web site: www.ProVitaBucuresti.ro


Pliant pentru: Campania de caritate, de donatii si de informare a Asociatiei 'Pro Vita pentru copiii nascuti si nenascuti' - Filiala Bucuresti :: Fisier PDF Pliant pentru: Campania de caritate, de donatii si de informare a Asociatiei 'Pro Vita pentru copiii nascuti si
nenascuti' - Filiala Bucuresti (PDF)Adăugaţi această pagină la site-urile dvs. favorite in Social Bookmarking Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
 
Copyright © 2018 Bun si Frumos. Toate drepturile rezervate.
 

Valea Plopului 380 Orphans on Facebook - Voluntari in Romania pentru a ajuta copii orfani (si copii salvati de la avort) din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud Prahova

 

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!

Asociatia Pro-Vita - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.